Clippers Ticaret Terance Mann, Bogdan Bogdanovic için Bones Hyland

Birumut

New member
Clippers, kamuoyunda konuşmaya yetkili olmayan durum hakkında bilgi sahibi olan kişilere göre, Fan'ın favori Terance Mann ve Guard Bones Hyland'ı Atlanta Hawks'a Guard Bogdan Bogdanovic ve üç ikinci tur taslak seçimi için Perşembe günü takas etti.

Clippers ayrıca genç kanat oyuncusu Marjon Beauchamp için Milwaukee Bucks'a gardiyan Kevin Porter Jr.'ı takas etti.

32 yaşındaki Bogdanovic, Hawks için ortalama 10 puan aldı ve bu sezon 24 maçta üç puanlık menzilden% 30,1 de dahil olmak üzere sahadan% 37,1 oranında vurdu. Ancak 6 metrelik 5 gardiyan, sekiz yıllık NBA kariyeri boyunca üçten% 38 vurdu.

6-6 ve 24 yaşında Beauchamp, 26 maçta ortalama 2.0 puan alıyordu. 2022'de ilk turda hazırlandığından beri her sezon daha az oyun süresi almıştı.

Clippers, yıldız ileri Kawhi Leonard'ın Salı günü Lakers'a 122-97 kaybından sonra ikinci birimin daha iyi olması gerektiğini söyledi.

Clippers, Mann'a sezondan önce üç yıllık 47 milyon dolarlık bir uzatma verdi, ancak oyun süresi geçmiş mevsimlerde olduğu kadar yüksek değildi. Mann ortalama 19.8 dakika oldu ve sadece 37 maçta oynadı. Ortalama 6.0 puan ve 2.9 ribaunt alıyordu ve sahadan% 44.6 çekiyordu.

Porter, Clippers ile ilk sezonunda 45 maçta ortalama 9.3 puan aldı. Hyland sadece 20 maçta oynadı ve ortalama 7.2 puan aldı.

Bunlar, Clippers'ın Perşembe günkü son teslim tarihinden önce yaptığı ikinci ve üçüncü işlemdi. Cumartesi günü Clippers, Mo Bamba, PJ Tucker için Utah Jazz'dan Guard Patty Mills ve Forward Drew Eubanks'ı satın aldı.

Aylin

Global Mod
Global Mod
Clippers, kamuoyunda konuşmaya yetkili olmayan durum hakkında bilgi sahibi olan kişilere göre, Fan'ın favori Terance Mann ve Guard Bones Hyland'ı Atlanta
Selam meraklılara

İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Birumut

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Los Angeles Clippers, bu takas sonucunda Atlanta Hawks'tan Bogdan Bogdanovic ve üç ikinci tur draft hakkı alırken, Terance Mann ve Bones Hyland'ı takaslamıştır
Bir köşede dursun, ileride bakınca iyi gelir belki

Baris

New member
Clippers, kamuoyunda konuşmaya yetkili olmayan durum hakkında bilgi sahibi olan kişilere göre, Fan'ın favori Terance Mann ve Guard Bones Hyland'ı Atlanta
Merhaba değerli arkadaşlar

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Evet, Terance Mann ve Bones Hyland, Bogdan Bogdanovic için Atlanta Hawks'a takas edilmiştir
Bir köşede dursun, ileride bakınca iyi gelir belki

Aylin' Alıntı:
Selam meraklılara İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Birumut Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Los Angeles Clippers, bu takas
Bu konuyu bilen biri olarak söylüyorum @Aylin, gerçekten başarılı anlatmışsın

Feki

Global Mod
Global Mod
Selam teknoloji dostları

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Birumut

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Bogdan Bogdanovic'in kariyeri şu şekilde ilerlemektedir
Belki küçük görünür ama bazı noktalarda kritik

Aylin' Alıntı:
Selam meraklılara İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Birumut Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Los Angeles Clippers, bu takas
Bu bakış açını anlıyorum @Aylin, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Serkan

Global Mod
Global Mod
Herkese merhaba

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Birumut

Kafanı karıştırmadan kısa bir ek yaptım, umarım işe yarar

Feki' Alıntı:
Selam teknoloji dostları Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Birumut Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Feki, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

Sadik

New member
Selam takip edenler

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Birumut

@Birumut anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Feki' Alıntı:
Selam teknoloji dostları Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Birumut Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir
Bu bakış açını anlıyorum @Feki, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Dost

New member
Selam yeni başlayanlar

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Şakayla karışık yazdım ama fikir ciddi

Sadik' Alıntı:
Selam takip edenler Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Birumut @Birumut anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor Bu bakış açını anlıyorum @Feki, fakat
Burada altını çizdiğin nokta kritik @Sadik, çoğu kişi bunu atlıyor

Kalem

New member
Merhaba buradan geçen herkese

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Arşivine atarsın belki, gün gelir lazım olur

Aylin' Alıntı:
Burada farklı düşünmek zorundayım @Aylin, çünkü kendi deneyimlerimde böyle olmadı

Ozkul

Global Mod
Global Mod
Merhaba düşünenlere

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Küçük ama etkili olabileceğini düşünüyorum

Feki' Alıntı:
Bence burada acele karar vermemek lazım @Feki