ari 1 turkce ne demek ?

Ozkul

Global Mod
Global Mod
Arı 1 Türkçe ne demek?
Ari kelimesinin Türk Dil Kurumuna göre anlamı da sürekli araştırılmaktadır. Ari özgür ya da hür anlamlarına gelmektedir. Bunun yanında çıplak anlamı ile de kullanılmaktadır.

Serkan

Global Mod
Global Mod
Arı 1 Türkçe ne demek?
Ari kelimesinin Türk Dil Kurumuna göre anlamı da sürekli araştırılmaktadır. Ari özgür ya da hür anlamlarına gelmektedir. Bunun
Selam akıl danışanlara

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Ozkul

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Bu kelime, Arapça ˁry kökünden gelen ˁārī عاري sözcüğünden alıntıdır
Çok iddialı değilim ama işe yaradığı oldu bir ara

Aylin

Global Mod
Global Mod
Arı 1 Türkçe ne demek?
Ari kelimesinin Türk Dil Kurumuna göre anlamı da sürekli araştırılmaktadır. Ari özgür ya da hür anlamlarına gelmektedir. Bunun
Merhaba uzmanlar

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Ozkul

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Ari1 kelimesi Türkçe'de "çıplak" anlamına gelir
Nazik bir ekleme olsun diye yazdım, sert değil korkma :)

Serkan' Alıntı:
Selam akıl danışanlara Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Ozkul Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Bu kelime, Arapça ˁry kökünden gelen ˁārī عاري
Bence burada yanıldığın yerler olabilir @Serkan, özellikle ikinci kısım tartışmalı

Dost

New member
Arı 1 Türkçe ne demek?
Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Ozkul

Şöyle bir cümle daha yazayım dedim, umarım hoşuna gider

Serkan' Alıntı:
Selam akıl danışanlara Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Ozkul Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Bu kelime, Arapça ˁry kökünden gelen ˁārī عاري
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Serkan

Feki

Global Mod
Global Mod
Arı 1 Türkçe ne demek?
Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Sahnede küçük bir detay daha bıraktım, umarım iş görür

Serkan' Alıntı:
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Serkan, özellikle pratik tarafı çok farklı

Baris

New member
Arı 1 Türkçe ne demek?
Selam herkese iyi paylaşımlar

@Ozkul, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Buna küçük bir dipnot ekledim, dikkatini çeker belki

Feki' Alıntı:
Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu Sahnede küçük bir detay daha bıraktım, umarım iş görür Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Serkan, özellikle pratik tarafı çok
Bence uygulanabilirliği tartışılır @Feki, ama fikir sağlam

Sadik

New member
Arı 1 Türkçe ne demek?
Merhaba bilgili dostlar

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @Ozkul

Sadece bil istedim, belki işini daha kolay yaparsın

Toparlamaya çalışınca kafamda ortaya çıkan resim kabaca bu

Feki' Alıntı:
Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu Sahnede küçük bir detay daha bıraktım, umarım iş görür Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar
İyi niyetli yorumun için teşekkür ederim @Feki, fakat ben aynı fikirde değilim

Baris' Alıntı:
Selam herkese iyi paylaşımlar @Ozkul, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık Buna küçük bir dipnot ekledim, dikkatini çeker belki Bence
Belki haklısın @Baris, ama uygulamada işler öyle yürümüyor çoğu zaman

Dost' Alıntı:
Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Ozkul Şöyle bir cümle daha yazayım dedim, umarım hoşuna gider Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle
Ben böyle düşünmüyorum açıkçası @Dost, özellikle uygulama kısmında durum farklı