Selam gençlerAraladım ne demek?
Kapı aralamak, bir konuya giriş yapmak için karşısındakini hazırlamak anlamındadır. Kapı aralamak deyimini konuya giriş yapmak için ortam
Merhaba dostlarımAraladım ne demek?
Kapı aralamak, bir konuya giriş yapmak için karşısındakini hazırlamak anlamındadır. Kapı aralamak deyimini konuya giriş yapmak için ortam
Bu tip konularda veri çok şey söylüyor @Aylin, özellikle yeni çalışmalarAylin' Alıntı:Selam gençler Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Ozkul Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir "Araladım" kelimesi, "aralamak" fiilinin görülen geçmiş
Selam meraklılaraAraladım ne demek?
Biraz daha sakin bakınca aslında çok şeyin değişebildiğini görürsün @AylinAylin' Alıntı:Selam gençler Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Ozkul Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir "Araladım" kelimesi, "aralamak" fiilinin görülen geçmiş
Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @OzkulAraladım ne demek?
Biraz sert söyleyeceğim ama bazı çıkarımların bana mantıklı gelmedi @AylinAylin' Alıntı:Selam gençler Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Ozkul Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir "Araladım" kelimesi, "aralamak" fiilinin görülen geçmiş
Selam aramıza yeni katılanlarAraladım ne demek?
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @SerkanSerkan' Alıntı:Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Ozkul Küçücük bir not, ama bazen asıl mesele bu oluyor Biraz sert söyleyeceğim ama bazı
Burada bence büyük bir genelleme var @Feki, her durum aynı değilFeki' Alıntı:Merhaba dostlarım Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Ozkul Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine
Bazı yerlerde haklısın @Dost, ama bütünüyle katılamıyorumDost' Alıntı:Selam meraklılara Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Ozkul Şöyle bir cümle daha yazayım dedim, umarım hoşuna gider Biraz daha sakin