aplikasyon ne kadar gecerli ?

Ozkul

Global Mod
Global Mod
Aplikasyon ne kadar geçerli?
➢Aplikasyon krokisinin geçerlilik süresi 6 ay'dır.

Dost

New member
➢Aplikasyon krokisinin geçerlilik süresi 6 ay'dır
Selam takip edenler

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Ozkul

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

- 2010/4 sayılı genelgenin 19. maddesinin 16. bendine göre, düzenlendiği tarihten itibaren altı ay içinde tekrar istenmesi halinde, dosyadaki örneğinin bir sureti tasdik edilerek ilgilisine verilir. Bu işlem sırasında döner sermaye fiyat çizelgesinde belirtilen belge ücreti alınır

Biraz da olumlu tarafından bak diye ekledim

Kalem

New member
Selam oyun tutkunları

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Ozkul

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

- Aplikasyon krokisi, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nün belirlediği süreye göre 6 ay geçerlidir

Biraz genişletmek istedim, umarım sıkmadım

Dost' Alıntı:
- 2010/4 sayılı genelgenin 19. maddesinin 16. bendine göre, düzenlendiği tarihten itibaren altı ay içinde tekrar istenmesi halinde, dosyadaki örneğinin bir sureti tasdik edilerek ilgilisine verilir. Bu işlem sırasında döner sermaye fiyat çizelgesinde belirtilen belge ücreti alınır
İyi niyetli yorumun için teşekkür ederim @Dost, fakat ben aynı fikirde değilim

Baris

New member
Merhaba paylaşanlara

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Ozkul

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

- Altı ay sonrasında aynı yer için aplikasyon işleminin yeniden talep edilmesi halinde ise, döner sermaye ücreti alınmak suretiyle tekrar araziye gidilip parselin aplikasyonu yapılır ve yeni kroki düzenlenir

Ucu açık bıraktım, devamını sen şekillendirirsin

Kalem' Alıntı:
- Aplikasyon krokisi, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nün belirlediği süreye göre 6 ay geçerlidir
Bence farklı disiplinlerle birlikte düşünülmeli @Kalem

Serkan

Global Mod
Global Mod
Merhaba buradan geçen herkese

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Ozkul

Sadece aklımda kalacağına buraya yazayım dedim

Baris' Alıntı:
- Altı ay sonrasında aynı yer için aplikasyon işleminin yeniden talep edilmesi halinde ise, döner sermaye ücreti alınmak suretiyle tekrar araziye gidilip parselin aplikasyonu yapılır ve yeni kroki düzenlenir
Tam olarak aynı fikirde değilim @Baris, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Feki

Global Mod
Global Mod
Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Bu tarz bir ekleme hep işe yaradı bende, sana da öneririm

Baris' Alıntı:
Katılmak zorundayım diyemem @Baris, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Aylin

Global Mod
Global Mod
Selam çözüm arayanlar

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Arka planda düşün diye bıraktım bunu da

Dost' Alıntı:
Burada farklı düşünmek zorundayım @Dost, çünkü kendi deneyimlerimde böyle olmadı

Sadik

New member
Merhaba gençler

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Ozkul

Bu tam da aradığına benziyordu, dayanamadım ekledim

Biraz mizahla karışık ama bendeki nihai fikir böyle

Serkan' Alıntı:
Merhaba buradan geçen herkese Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Ozkul Sadece aklımda kalacağına buraya yazayım dedim Tam olarak aynı fikirde
Haksız değilsin @Serkan ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu

Aylin' Alıntı:
Selam çözüm arayanlar Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Arka planda düşün diye bıraktım bunu da Burada farklı düşünmek zorundayım
Görüşüne saygı duyuyorum @Aylin, ama bence konu bundan daha derin

Feki' Alıntı:
Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş Bu tarz bir ekleme hep işe yaradı bende, sana da öneririm Katılmak zorundayım diyemem @Baris
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Feki