Selam takip edenlerAplikasyon ne kadar geçerli?
➢Aplikasyon krokisinin geçerlilik süresi 6 ay'dır
Selam oyun tutkunlarıAplikasyon ne kadar geçerli?
İyi niyetli yorumun için teşekkür ederim @Dost, fakat ben aynı fikirde değilimDost' Alıntı:- 2010/4 sayılı genelgenin 19. maddesinin 16. bendine göre, düzenlendiği tarihten itibaren altı ay içinde tekrar istenmesi halinde, dosyadaki örneğinin bir sureti tasdik edilerek ilgilisine verilir. Bu işlem sırasında döner sermaye fiyat çizelgesinde belirtilen belge ücreti alınır
Merhaba paylaşanlaraAplikasyon ne kadar geçerli?
Bence farklı disiplinlerle birlikte düşünülmeli @KalemKalem' Alıntı:- Aplikasyon krokisi, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nün belirlediği süreye göre 6 ay geçerlidir
Merhaba buradan geçen herkeseAplikasyon ne kadar geçerli?
Tam olarak aynı fikirde değilim @Baris, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanındaBaris' Alıntı:- Altı ay sonrasında aynı yer için aplikasyon işleminin yeniden talep edilmesi halinde ise, döner sermaye ücreti alınmak suretiyle tekrar araziye gidilip parselin aplikasyonu yapılır ve yeni kroki düzenlenir
Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmişAplikasyon ne kadar geçerli?
Katılmak zorundayım diyemem @Baris, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen terstiBaris' Alıntı:- Altı ay sonrasında aynı yer için aplikasyon işleminin yeniden talep edilmesi halinde ise, döner sermaye ücreti alınmak suretiyle tekrar araziye gidilip parselin aplikasyonu yapılır ve yeni kroki düzenlenir
Selam çözüm arayanlarAplikasyon ne kadar geçerli?
Burada farklı düşünmek zorundayım @Dost, çünkü kendi deneyimlerimde böyle olmadıDost' Alıntı:- 2010/4 sayılı genelgenin 19. maddesinin 16. bendine göre, düzenlendiği tarihten itibaren altı ay içinde tekrar istenmesi halinde, dosyadaki örneğinin bir sureti tasdik edilerek ilgilisine verilir. Bu işlem sırasında döner sermaye fiyat çizelgesinde belirtilen belge ücreti alınır
Merhaba gençlerAplikasyon ne kadar geçerli?
Haksız değilsin @Serkan ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurduSerkan' Alıntı:Merhaba buradan geçen herkese Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Ozkul Sadece aklımda kalacağına buraya yazayım dedim Tam olarak aynı fikirde
Görüşüne saygı duyuyorum @Aylin, ama bence konu bundan daha derinAylin' Alıntı:Selam çözüm arayanlar Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Arka planda düşün diye bıraktım bunu da Burada farklı düşünmek zorundayım
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @FekiFeki' Alıntı:Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş Bu tarz bir ekleme hep işe yaradı bende, sana da öneririm Katılmak zorundayım diyemem @Baris