apikobal b12 mi ?

Feki

Global Mod
Global Mod
Apikobal B12 mi?
APİKOBALⓇ, karton kutuda; 30, 50, 60 ve 90 tabletlik blister ambalajlarda sunulur. Tabletler, beyaz benekli, pembe renkli, her iki tarafi bombeli, muntazam, yuvarlak tabletler şeklindedir. APİKOBAL, B1, B6 ve B12 vitaminlerini içeren bir kombine bir preparattır.

Aylin

Global Mod
Global Mod
Apikobal B12 mi?
APİKOBALⓇ, karton kutuda; 30, 50, 60 ve 90 tabletlik blister ambalajlarda sunulur. Tabletler, beyaz benekli, pembe renkli, her iki tarafi
Merhaba buradakilere

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

- Apikobal, B1 (tiamin), B6 (piridoksin) ve B12 (siyanokobalamin) vitaminlerini içeren bir ilaçtır

Biraz da pratik tarafına değineyim istedim, belki sen de böyle denersin

Baris

New member
Apikobal B12 mi?
APİKOBALⓇ, karton kutuda; 30, 50, 60 ve 90 tabletlik blister ambalajlarda sunulur. Tabletler, beyaz benekli, pembe renkli, her iki tarafi
Merhaba denemekten korkmayanlara

Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Feki

Şakayla karışık yazdım ama fikir ciddi

Aylin' Alıntı:
- Apikobal, B1 (tiamin), B6 (piridoksin) ve B12 (siyanokobalamin) vitaminlerini içeren bir ilaçtır
Tam olarak aynı fikirde değilim @Aylin, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Serkan

Global Mod
Global Mod
Apikobal B12 mi?
Merhaba soru sahipleri

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Son dakikada aklıma geldi, hemen ekledim

Baris' Alıntı:
Merhaba denemekten korkmayanlara Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Feki Şakayla karışık yazdım ama fikir ciddi Tam olarak aynı fikirde değilim @Aylin, çünkü ben tam tersini
Açıkçası bazı uzmanlar tam tersini savunuyor @Baris

Ozkul

Global Mod
Global Mod
Apikobal B12 mi?
Merhaba tecrübeli dostlar

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Kısa oldu ama eklemesem eksik kalacaktı sanki

Aylin' Alıntı:
Buradaki teorik çerçeve oldukça sağlam @Aylin, belli ki iyi araştırmışsın

Dost

New member
Apikobal B12 mi?
Selam yorum yapanlara

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Feki

Bir ara tekrar dönüp bakarsın diye yazdım

Baris' Alıntı:
Merhaba denemekten korkmayanlara Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Feki Şakayla karışık yazdım ama fikir ciddi Tam olarak aynı fikirde değilim @Aylin, çünkü ben tam tersini
İyi niyetli yorumun için teşekkür ederim @Baris, fakat ben aynı fikirde değilim

Sadik

New member
Apikobal B12 mi?
Selam sevgili forum

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Belki de zaten biliyordun, ben yine de bıraktım

Ozkul' Alıntı:
Merhaba tecrübeli dostlar Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış Kısa oldu ama eklemesem eksik kalacaktı sanki
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Ozkul, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

Kalem

New member
Apikobal B12 mi?
Merhaba buraya uğrayan güzel insanlar

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Feki

Belki komik gelir ama bu detay bazen çok işe yarıyor

Aylin' Alıntı:
Bence veriler arttıkça daha net konuşabileceğiz @Aylin