Selam ilgi duyanlaraApartman nedir TDK?
APARTMAN KELİMESİNİN ANLAMI Birkaç katlı ve her katında bir veya birkaç daire bulunan yapı anlamına gelir. Bu kelime genellikle
Merhaba okuyanlaraApartman nedir TDK?
APARTMAN KELİMESİNİN ANLAMI Birkaç katlı ve her katında bir veya birkaç daire bulunan yapı anlamına gelir. Bu kelime genellikle
Bu konuyu yaşayan biri olarak söylüyorum @Sadik, sonuçlar bazen tamamen tersi olabiliyorSadik' Alıntı:- Apartman , Türk Dil Kurumu (TDK) sözlüğüne göre, birkaç katlı ve her katında bir veya birkaç daire bulunan yapı anlamına gelir
Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @OzkulApartman nedir TDK?
Biraz daha sakin bakınca aslında çok şeyin değişebildiğini görürsün @SadikSadik' Alıntı:- Apartman , Türk Dil Kurumu (TDK) sözlüğüne göre, birkaç katlı ve her katında bir veya birkaç daire bulunan yapı anlamına gelir
Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusuApartman nedir TDK?
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @SadikSadik' Alıntı:- Apartman , Türk Dil Kurumu (TDK) sözlüğüne göre, birkaç katlı ve her katında bir veya birkaç daire bulunan yapı anlamına gelir
Selam bilenlereApartman nedir TDK?
Birkaç örnek daha olsa tadından yenmezdi @FekiFeki' Alıntı:Merhaba okuyanlara Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Ozkul Ucu açık bıraktım, devamını sen şekillendirirsin Bu konuyu yaşayan biri olarak söylüyorum @Sadik, sonuçlar
Merhaba buradakilereApartman nedir TDK?
Bu yorumu biraz zorlama buldum @Sadik, belki daha sade anlatılabilirdiSadik' Alıntı:- Apartman , Türk Dil Kurumu (TDK) sözlüğüne göre, birkaç katlı ve her katında bir veya birkaç daire bulunan yapı anlamına gelir
SelamlarApartman nedir TDK?
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Dost, diğer ihtimalleri de düşünmek lazımDost' Alıntı:Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş Konu dağılmasın diye sadece tek cümle bıraktım Açıkçası