Clippers'ın yüksek uçan Derrick Jones Savunmaya Topraklı

Birumut

New member
Clippers ile en iyi NBA sezonu haline gelen Derrick Jones Jr., James Harden'den bir lob geçişi yakalamak ve daha sonra heyecan verici bir dunk atmak için stratosfere sıçradığı görüldü. Intuit Dome içindeki kalabalık genellikle muhteşem oyundan çılgınlığa girer.

Clippers kamu adres spikeri Eric Smith, 55 Jones Jersey'deki 55 numaralı “kalkış için 55 uçuştan temizlendi” ile gevşeyecek.

Birçok yönden, bu oyun Jones'un bu sezon Clippers ile oynamasının bir mikro kozmosu oldu. Clippers için yüksek seviyede performans sergiliyor, oyunu yeni zirvelere ulaşıyor.

“Bu gerçekten insanların bana 'Uçuş 55' dediğini duyduğum ilk yıl oldu,” dedi Jones, sıçrama yeteneği nedeniyle “Airplane Jones” ve “Uçak Modu” gibi başka takma adları. Ama harika. Uçuş 55'i seviyorum. Hayranları hiper alıyor gibi görünüyor. ”

Clippers, Uber rekabetçi Batı Konferansı'nda ilk altı playoff noktası için savaşmaya ve NBA'nin oyun turnuvasından kaçınmaya devam ettikçe, Jones rolünü üstlendi.

Kariyeri puanlarda (maç başına 10.4) ve üç puanlık atış (%35.6) onlara bir asansör sağladı. Sahadan% 51,6 çekiyor ve saldırı ribauntlarında takımda ikinci, top çalmalarda üçüncüsü (66).

Clippers teknik direktörü Tyronn Lue, “Hepimiz defansif olarak biliyoruz,” dedi. “Ama saha-gol yüzdesi, üç puanlık yüzde, çalınan dakikalar, birçok farklı şeyde bir kariyer yılı var. İleriye büyük bir adım attı. ”

Savunma, 6 metrelik Jones'un nişini bulduğu yerdir.

Savunma derecesi 111.4'tür ve onu NBA'nin en iyilerinden biri haline getirir.

Görevleri her zaman ligin sunabileceği en iyi şeylere aykırıdır-Thunder Guard Shai Gilgeous-Alexander, Jayson Tatum ve Jaylen Brown'un Celtics'ten dinamik ikilisi ve Lakers, LeBron James ve Luka Doncic ile en iyi iki twozom gibi Timberwolves Guard Anthony Edwards gibi.

“Lige ilk geldiğimde, savunma için bilinmedim, size söyleyebilirim,” dedi sağ kasık suşu ile uğraşan Jones. “Ama Phoenix'teki çaylak yılım, (Suns Assistant antrenörü) Earl Watson – ona her zaman kredi vereceğim – o beni zorlayan bir adamdı, ama o, 'Yo, bu yere gireceksin. Sen hazırlanmamış bir çaylaksın. Yere girmenin tek yolu, oraya giderseniz, kilitlenmeniz ve en iyi oyuncuları koruduğunuzdur. '

“İşte o zaman uzun, atletik olduğumu ve ayaklarımı yanal olarak hareket ettirme ve sadece erkeklerin önünde kalabilmek için çabukluğa sahip olduğumu fark ettim.”

Jones, geçen sezon Doncic ile birlikte NBA finallerinde Celtics'e kaybeden Dallas Mavericks ile oynadı.

Bir arkadaşlık ve birbirlerine saygı duydular.

“Her şeyden önce, sadece etrafta olmak için inanılmaz bir adam,” dedi Doncic. “İkincisi, savunması, atlama yeteneği, ateş etme yeteneği – birlikte, bence harikaydık. Açıkçası özlediğim bir adam. LA'da olduğumuza göre şimdi biraz akşam yemeği alacağız ”

Clippers, Jones'u geçen yaz Paul George Philadelphia'ya gittikten sonra üç yıllık 30 milyon dolarlık bir anlaşmaya imza attı.

28 yaşındaki Jones ve dokuzuncu sezonunda, Clippers'ı ona çok fazla sevgi gösterdiği için takdir ediyor.

Clippers'ın pistonlara ev sahipliği yaptığı Çarşamba günü planlanan bobblehead gecesine kadar.

“İlk kez bir tane aldım ve inanılmaz. Videoda 'Mamma, başardım' dedim, ”dedi Jones, gülerek“ Ama şimdi, benim için sadece komik çünkü hiç bobblehead'im olmadı. Daha önce söylediğim gibi, hiç güvenli bir yerim olduğunu hissetmedim. Şimdi örgütün bana aşktan başka bir şey göstermediğini hissediyorum, takım bana aşktan başka bir şey göstermiyor, hayranlar bana sevgiden başka bir şey göstermiyor. Yani, burada seviyorum. “