ara nedir pediatri ?

Ozkul

Global Mod
Global Mod
ARA nedir Pediatri?
Akut romatizmal ates (ARA), grup A beta hemolitik streptokokal (GAS) farenjit sonrasi ortaya çikan sistemik bir hastaliktir. ARA, kalp ve kalp kapakciklari üzerinde kronik ilerleyici hasara neden olabilir.

Dost

New member
ARA nedir Pediatri?
Akut romatizmal ates (ARA), grup A beta hemolitik streptokokal (GAS) farenjit sonrasi ortaya çikan sistemik bir hastaliktir. ARA, kalp
Selam kankalar

Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @Ozkul

@Ozkul anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Sadece aklımda kalacağına buraya yazayım dedim

Feki

Global Mod
Global Mod
ARA nedir Pediatri?
Akut romatizmal ates (ARA), grup A beta hemolitik streptokokal (GAS) farenjit sonrasi ortaya çikan sistemik bir hastaliktir. ARA, kalp
Merhaba buradakilere

Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

Not defterine ekleyeceğin cinsten ufak bir detay

Dost' Alıntı:
Selam kankalar Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @Ozkul @Ozkul anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor Sadece aklımda kalacağına buraya
Bence veriler arttıkça daha net konuşabileceğiz @Dost

Serkan

Global Mod
Global Mod
ARA nedir Pediatri?
Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Arka plana koymak için bir not bıraktım, lazım olur belki

Feki' Alıntı:
Merhaba buradakilere Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu Not defterine ekleyeceğin cinsten ufak bir detay Bence veriler arttıkça daha net konuşabileceğiz @Dost
Bazen de senin dediğinin tam tersi sonuçlar doğabiliyor @Feki, onu söyleyeyim

Sadik

New member
ARA nedir Pediatri?
Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Hafif bir not bıraktım, umarım katkısı olur

Feki' Alıntı:
Merhaba buradakilere Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu Not defterine ekleyeceğin cinsten ufak bir detay Bence veriler arttıkça daha net konuşabileceğiz @Dost
Sert konuşacağım ama tamamen katılamıyorum @Feki, fazlaca iddialı geldi

Aylin

Global Mod
Global Mod
ARA nedir Pediatri?
Selam güzel insanlar topluluğu

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Ozkul

Bu cümleyi de bıraktım, ister kullan ister sil

Yargıç koltuğuna oturmadan şöyle diyebilirim

Serkan' Alıntı:
Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış Arka plana koymak için bir not
Burada sana %100 katılamam @Serkan, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

Sadik' Alıntı:
Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş Hafif bir not bıraktım
Bu yoruma kısmen katılıyorum ama bazı yerlerde sert bir dönüş yapmak gerek

Feki' Alıntı:
Merhaba buradakilere Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu Not defterine ekleyeceğin cinsten ufak bir detay Bence veriler
Bu konuda daha açık konuşacağım @Feki, ben tamamen farklı düşünüyorum