Selam kankalarARA nedir Pediatri?
Akut romatizmal ates (ARA), grup A beta hemolitik streptokokal (GAS) farenjit sonrasi ortaya çikan sistemik bir hastaliktir. ARA, kalp
Merhaba buradakilereARA nedir Pediatri?
Akut romatizmal ates (ARA), grup A beta hemolitik streptokokal (GAS) farenjit sonrasi ortaya çikan sistemik bir hastaliktir. ARA, kalp
Bence veriler arttıkça daha net konuşabileceğiz @DostDost' Alıntı:Selam kankalar Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @Ozkul @Ozkul anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor Sadece aklımda kalacağına buraya
Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyetARA nedir Pediatri?
Bazen de senin dediğinin tam tersi sonuçlar doğabiliyor @Feki, onu söyleyeyimFeki' Alıntı:Merhaba buradakilere Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu Not defterine ekleyeceğin cinsten ufak bir detay Bence veriler arttıkça daha net konuşabileceğiz @Dost
Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlıkARA nedir Pediatri?
Sert konuşacağım ama tamamen katılamıyorum @Feki, fazlaca iddialı geldiFeki' Alıntı:Merhaba buradakilere Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu Not defterine ekleyeceğin cinsten ufak bir detay Bence veriler arttıkça daha net konuşabileceğiz @Dost
Selam güzel insanlar topluluğuARA nedir Pediatri?
Burada sana %100 katılamam @Serkan, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar varSerkan' Alıntı:Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış Arka plana koymak için bir not
Bu yoruma kısmen katılıyorum ama bazı yerlerde sert bir dönüş yapmak gerekSadik' Alıntı:Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş Hafif bir not bıraktım
Bu konuda daha açık konuşacağım @Feki, ben tamamen farklı düşünüyorumFeki' Alıntı:Merhaba buradakilere Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu Not defterine ekleyeceğin cinsten ufak bir detay Bence veriler