James Harden ve Kawhi Leonard Clippers'ı Knicks'i kazanmaya yönlendiriyor

Birumut

New member
Sürekli olarak dizilişin içinde ve dışında oyuncular, Clippers sezonun bu aşamasında tutarlı bir başarı bulmak için mücadele ediyor.

Cuma gecesi Norman Powell (sağ hamstring suşu) ve Ben Simmons'ın (sol diz yönetimi) yokluğu ile birleştiğinde Kawhi Leonard (sağ diz yönetimi) ve Derrick Jones Jr.'ın (sağ kasık suşu) geri dönüşü konunun kapsamının altını çizdi.

Ancak Clippers, tüm sezon bir şeye güvenebildiler – James Harden'in yüksek oyun seviyesi.

50 sayı attıktan iki gece sonra Harden, Intuit Dome'daki New York Knicks'e karşı 105-95 galibiyetiyle 27 sayı ve yedi asistle bitirdi.

Harden galibiyete öncülük etmek için yalnız değildi. Leonard 37 dakikada 20 sayı, yedi ribaunt ve altı asist yaptı ve Ivica Zubac 16 sayı ve 14 ribauntla bitirdi. Göze çarpan merkez, bu sezon kariyerinin en iyi 763 ribauntuna sahip.

“Büyük zamandı. Herkese ihtiyacımız var, ”dedi Leonard. “Basketbol oyunlarını böyle kazanıyorsunuz. Bir veya iki oyuncu bunu yapamaz. Bu kolektif bir birim ve ileriye dönük herkese ihtiyacımız olacak. ”

Nicolas Batum, sadece dördüncü maçından başlayarak sezonun en yüksek 17 puanına sahipti. Bogdan Bogdanovic, tezgahtan kariyerde 12 ribaunt aldı ve dördüncü çeyrekte sekiz puanını da attı.

“Sadece akıllı basketbol oynamaya çalışıyorum,” dedi Bogdanovic. “Sezon sonuna hazırlanmaya çalışıyorum. En önemli kısım budur ve herkes bunu anlar. Herkese ihtiyacımız var. “

New York'tan Jalen Brunson, sağ ayak bileği burkulması nedeniyle oynamadı. Perşembe gecesi Lakers'a fazla mesai kaybında yaralanan All-Star gardiyanı, NBA'de puanlamada yedinci (maç başına 26.3 puan) ve asistlerde yedinci oldu (7.4). Karl-Anthony Towns, 23 sayı ve 10 ribauntla Knicks'e (40-23) liderlik etti ve Mikal Bridges 22 sayı ile bitirdi.

Dördüncü çeyrekte Knicks 26-17'yi geride bırakan Clippers (34-29), yedi kişiden altısını düşürdüğünden beri üst üste iki kazandı. Batı Konferansı'nda 19 oyun kaldı.

“Sadece her gün al,” dedi Clippers teknik direktörü Tyronn Lue maçtan önce. “SHOULOULT'larımız, yürüyüşlerimiz ve sadece bunlardan yararlanıyorlar, ancak çocuklar tam hızda çok fazla hız giremiyorlar. Ama dediğim gibi, biz geride kalıyoruz ve sanırım adamlar geri dönmeye çalışan, mahkemeye çıkmaya çalışıyorlar ama aynı zamanda ne yapmamız gerektiğini ve daha iyi olmayı anlamaya çalışmaya çalışıyorlar. ”

Clippers kritik bir oyunla karşı karşıya. New Orleans, Miami ve Atlanta'da yolda oynamadan önce Kings'in arkasında sadece yarım oyun ile Pazar günü Sacramento'ya ev sahipliği yapıyorlar.

“Tüm bu oyunlar bizim için önemli,” dedi Leonard. “Adamlara bir anlamda bunun bizi yapacak ya da kıracağını söylüyordum, çünkü çok sayıda rekabetçi takım oynuyoruz. Takımlar playofflarda ya da bu playoff itmeye çalışıyor ve bu oyunları kazanırsak, playofflarda bize yardımcı olacağını düşünüyorum. Eğer yapmazsak, büyük olasılıkla dışarı çıkacağız. Yani, her oyuna kilitleme ve ne yapabileceğimizi görmenin zamanı geldi. ”