Güler Yüzle Tanışmak

Kalem

New member
Merhaba, ben [Adınız], burada sizlerle tanışmak ve yeni arkadaşlıklar kurmak için yerimi aldım. Forumda gezinirken, hepimiz bir noktada birbirimizi tanımadan önce, anonim kalmanın rahatlığında sohbet edebilmenin keyfini çıkarıyoruz. Fakat birine sadece yazılı olarak hitap etmek yerine, gülümsemek, yüz yüze tanışmak bambaşka bir anlam taşıyor.

Birkaç yıl önce, sosyal medyada tanıştığım bir arkadaşım bana "gerçekten gülerken fotoğrafını çekmekten çekinme" demişti. O an, gülümsemek, sadece bir ifadenin ötesinde; o anki ruh halimi, iç dünyamı, karşımda kimin olduğunu gerçekten görebilmek için önemli bir dil haline geldi. Herkesin bir hikayesi var, ama bazen o hikayeyi en iyi yansıtan şey, bir gülümseme oluyor.

Bir gün, kalabalık bir kafenin köşesinde bir insanın içten bir şekilde gülümsediğini gördüm ve o an hayatımda tanımadığım ama tanımak isteyeceğim pek çok insana dair düşüncelerim değişti. Tanıdık olmasak da, gülümsemenin güçlü bir bağ kurabileceğini düşündüm. Bu yüzden buradayım. Yeni insanlarla tanışmak, fikirlerimizi paylaşmak ve bir yudum kahve eşliğinde sohbet etmek istiyorum. Herkese gülümsemenizi eksik etmemenizi tavsiye ederim, çünkü bazen en güzel tanışmalar, bir bakışın, bir gülüşün peşinden gelir.