Clippers Nuggets Thrash, Intuit Dome'da Birinci Playoff Oyunu Kazanın

Birumut

New member
Clippers, Denver'da Game 2 kazanarak Nuggets'tan ev sahası avantajını kaplamış olsa bile, grubunun daha iyi oynayabileceği ve daha iyi oynamak zorunda olduğu konusunda ısrar etti.

Clippers teknik direktörü Tyronn Lue için önemli değildi.

Lue için önemli olan, ekibinin kendini külçelere karşı daha yüksek bir seviyeye itmesiydi.

Clippers, Perşembe gecesi Nuggets karşısında ikna edici bir 117-83 galibiyete giderken 31 puanlık bir liderlik yapmalarına yardımcı olan cimri bir savunma ve dengeli bir skor saldırısı gerçekleştirdi. Kaçış kalabalık, Intuit Dome'da ev sahipliği yapan ilk playoff oyununu kutladı.

Clippers, Kawhi Leonard'ın Nuggets Center Nikola Jokic'in Perşembe gecesi Intuit Dome'un önünde ileriye dönük.

(Allen J. Schaben / Haberler)

Altı Clippers çift rakamlarla gol attı ve bu, Batı Konferansı birinci tur playoff serisinde 2-1 öne geçmelerinin büyük bir nedeni oldu.

Lue, “Bunu inşa etmeliyiz. Sadece iki oyun, ama bugün yaklaşımımızı beğendim” dedi. “Defansif olarak yaptığımızı beğendim. Hala zor bir dizi olacak. Bu bir patlamamız olduğu için çok fazla değil. Sadece bir oyun. Yani, Cumartesi günü bunu doğrulamaya hazır olmalıyız.”

Diziye yavaş bir başlangıç yaptıktan sonra, Norman Powell, 12'ye yedi çekimde 20 puan alarak oluğunu bulmuş gibi görünüyor.

Kawhi Leonard, 35 dakikada 21 sayı ve 11 ribauntla çift çift vardı.

James Harden, ilk yarıda 20 puanının hepsini dokuz asist ve altı ribauntla birlikte attı.

IVICA ZUBAC 19 sayı ve dokuz ribaunt aldı, Nicolas Batum 12 puan almak için tezgahtan çıktı, üç puanlık hattan altı için dörtte dört için hasarını verdi ve Derrick Jones Jr.

“Film izlemeye devam etmeliyiz, daha iyi olmalıyız,” dedi Batum da üç bloke çekimi olan Batum. “Cumartesi günü onlar için hazır olmalıyız çünkü bizim için hazır olacaklar.”

Skorbord, Clippers'ın Playoff Serilerinin 3. Oyununda Denver Nuggets 117-83'ü yendiklerini gösterdikçe hayranlar tezahürat

Skorbord, Clippers'ın Perşembe günü Intuit Dome'daki playoff serilerinin 3. maçında Denver Nuggets 117-83'ü yendiklerini gösterdikçe hayranlar tezahürat ediyor.

(Allen J. Schaben / Haberler)

Clippers, dizinin belki de en iyi savunmasını oynadı, Nugget'ları% 40,3'lük çekim ve üç puanlık aralıktan% 26.9'a tutarken, suçlarını ortadan kaldırdı.

Ve böylece dört dakika 34 saniye kaldı ve Nuggets 26 puan aşağı inmek üzereyken, Nuggets geçici koçu David Adelman, Cumartesi öğleden sonra Intuit Dome'da Oyun 4'e hazır hale getirmek için başlangıçlarını çekti.

Nuggets Center Nikola Jokic, 23 sayı, 13 ribaunt ve 13 asist ile ikinci düz üçlü çiftine sahipti, ancak Clippers olağanüstü oyununu aştı.

“Yaptığı şey bu. Çok yönlü bir oyuncu,” dedi Zubac Jokic hakkında. “Sadece kendisi için oyunlar değil. Her zaman takım arkadaşları için oyunlar yapıyor. … Muhtemelen ligdeki en iyi oyuncu. Onu alacak, bu yüzden oyun planımızla kilitli kalmalı, ne aldığı konusunda endişelenme.”

Harden, Clippers için tonu erken ayarladı, atış yapımı ve geçişi, ilk çeyreği sona erdirmek için yedi puanlık bir kurşun açmalarına izin verdi.

Harden, Clippers'ın ilk 16 puanından 11'ini attı ve Batum'u üç işaretçi için ilk kez 1.5 saniye kala bulduğunda üç tane daha yardım etti. Sahadan 10 ve üçü ilk yarıda üç puanlık aralıktan beş kişi için altı yaşındaydı.

Clippers'ın ikinci çeyrekte 20 puanlık bir öne geçmesine izin verdi ve kalabalık baskın performansa tezahürat ettikçe ekledi.

Kalabalık onları tezahürat ederken, Clippers ileri itmeye devam etti.

Powell, “Tip-off geldiğinde, tüm arena dolduruldu ve doluydu, zirveye kadar satıldı,” dedi Powell. “Enerji baştan sona inanılmazdı. İlk playoff oyunumuzun burada bir galibiyet olduğuna sevindim. Ama bugün hala daha fazla işimiz var. Cumartesi günü hazır ve odaklanmış ve kilitli olmalıyız.

“Onlar harika bir takım, bir şampiyonluk takımı, bu yüzden oynamaya hazır olmalıyız.”